Thursday, May 05, 2005

Hårt ljus och mosade sippor

Hårt ljus, klarblå himmel, strålande sol ... underbart för att sitta o dingla med benen från nån av botaniska trädgårdens storbänkar (som låter även de längsta få minnas hur det är att hoppa upp och sätta sig i nåt och sen dingla sådär okynnigt med benen) mindre underbart om man sammanstrålat med vänner för sippfotning...
Men men ... bjuder världen på sol så ska man ju inte vara den som är den - det är bara att njuta.

Det är spännande med det sociala fotograferandet, fotopromenaderna, grupputflykterna till gemensamma mål och gemensamma motiv, det är en så ömtålig balans att få till både det sociala och det fotografiska. Det är ju självklart enklast att vandra själv, men varför alltid välja det enkla.
Om det nu ska fotograferas socialt krävs en ömsesidig lyhördhet och en trygghet i var man har varandra. Att även om vi vandrat hit tillsammans så måste vi inte vandra här tillsammans. Tillit, trygghet, tja .. goda grunder i alla sammanhang.
Annars slutar det ha så mycket med bilder att göra och blir ett sätt att träffa folk ... trevligt men ... tja ... tja ..

Sipporna visade sig gå att charma det fina vädret till trots och till de som fick sätta livet till för att jag skulle kunna ligga raklång ibland dem så önskar jag en god återfödelse - ni offrade era liv för bilden ... :)
/emtre0 Comments:

Post a Comment

<< Home